MIKROPIGMENTÁCIA VLASOV

Povýšte svoje služby v oblasti permanentného make-upu na vyššiu úroveň a staňte sa odborníkmi!
Pozývame Vás na odborný jednodňový seminár z oblasti permanentého meku-upu, ktorého témou bude "mikropigmentácia vlasov".  
 
Kedy:  .................................,  začiatok o 9.00 hod. 
Trvanie:  4-5 hodín
Miesto: Skalica, Gorkého 11/5
Cena: 250 eur
 

Odborný a veľmi intenzívny seminár.  Samozrejmosťou je praktický nácvik.  Materiál je v cene.
Pod vedením lektorky Heleny Malíkovej sa naučíte, dokonaké prevedenie procedúry, pre skutočne prirodzený vzhľad a výsledok, správnu aplikáciu pigmentov,
ako vnímať farby, ako zvoliť správny odtieň pigmentu pre daný typ zákazníkov a ako predchádzať nežiadúcim zmenám farby pigmentu v pokožke.   
Seminár je určený pre osoby vykonávajúce permanentný make-up.  

Bližšie informácie a rezervácia miesta na tel. č.: 0903 420 914.

Helena Malíková - špecialistka na mikropigmentáciu - uznávaná odborníčka aktívne vykonáva mikropigmentáciu a permanentný make-up ako jedna z prvých na Slovensku už od roku 1995. Špecializuje sa na estetickú, korektívnu i medicínsku mikropigmentáciu. Pôvodnou profesiou zdravotná sestra a pedagóg na Strednej zdravotníckej škole kladie nekompromisný dôraz na hygienu a bezpečnosť pri práci s pokožkou a pracuje s tým najkvalitnejším materiálom. Absolvovala veľa odborných školení a jej rukami prešlo tisíc spokojných klientov. Od roku 2003 pôsobí tiež ako lektor akreditovaných rekvalifikačných kurzov MŠ SR v odbore mikropigmentácia. Jej bohaté skúsenosti z medicíny, kozmetiky, farebnej typológie a takmer 25-ročná prax v oblasti mikropigmentácie spojené s výnimočným citom pre detail sú garanciou  profesionálneho výkonu s perfektným výsledkom.