ČO JE TO VLASOVÁ MIKROPIGMENTÁCIA?  

Vlasová mikropigmentácia je procedúra, pri ktorej sa za pomoci tetovacieho prístroja s tenkou mikroihlou aplikuje špeciálny mikropigment do hornej vrstvy pokožky. Keďže sa táto vrstva pokožky pravidelne obnovuje a používajú sa pigmenty, ktoré sa postupne vytrácajú, procedúra má dočasný efekt. Ako dlho vydrží pigment v pokožke je veľmi individuálne a veľa záleží od vnútorných procesov v organizme ako i od vonkajších vplyvov. Spravidla je to okolo 2 – 4 rokov, pričom pigment nemusí zmiznúť úplne. Preto je vhodné mikropigmentáciu v priebehu rokov obnovovať.   

PRE KOHO JE VLASOVÁ MIKROPIGMENTÁCIA VHODNÁ?

Vlasovú mikropigmentáciu je možné vykonať viacerými technikami. Vytvorením jemných nepravidelných bodiek je možné dokonale imitovať vzhľad vlasových korienkov pri čerstvo oholenej hlave. Odporúča sa  tým, ktorí si pravidelne holia hlavu na dĺžku 1-3mm. Vtedy je výsledok najprirodzenejší.  Vieme však pomôcť aj ženám a mužom, ktorí vlasy majú, ale potrebujú len optické zahustenie napr. pri  čiastočnej alopécii alebo ako doplňujúcu procedúru po transplantácii vlasov. V tomto prípade môžeme skombinovať viacero techník, od tetovania bodiek, krátkych vláskov, resp. „pudrovania“, ktoré dokáže čiastočne nahradiť používanie púdrov pre zahustenie vlasov.  Optické zahusťovanie vlasov odporúčame najmä pri tmavších vlasoch, pri svetlých vlasoch to nie je vhodným riešením.  Avšak každý klient má individuálne potreby, preto odporúčame bezplatnú konzultáciu, na ktorej spoločne preberieme možnosti a pokúsime sa nájsť vhodné riešenie.

AKO PROCEDÚRA PREBIEHA?

Pred výkonom je potrebné najskôr absolvovať bezplatnú konzultáciu, na ktorej sa spolu s klientom dohodneme na možnostiach a vhodnom postupe a klient dostane ďalšie pokyny. Pre docielenie spoľahlivého výsledku je potrebné absolvovať 2 – 3 sedenia, na ktorých sa bude pigment aplikovať. Prvé sedenie začína stanovením čo najprirodzenejšej vlasovej línie, výberom vhodného pigmentu, prípadným znecitlivením a samotným „tetovaním“.  Celá procedúra trvá niekoľko hodín, záleží od rozsahu plochy. Druhé sedenie nasleduje cca 1-3 týždne po prvom sedení. Jedná sa o tzv. korekciu, pri ktorej sa doladí celkový vzhľad, skoriguje sa odtieň a doplnia sa miesta, na ktorých sa pigment neudržal. V prípade potreby odporúčame ešte tretie sedenie, najlepšie do 3 mesiacov.  Prvé dve sedenia sú v cene zákroku, v prípade že je potrebné absolvovať aj tretie sedenie, účtujeme za spotrebovaný materiál cenu 99,- €.

AKÁ JE CENA VLASOVEJ MIKROPIGMENTÁCIE?

Nižšie sú uvedené orientačné ceny podľa rozsahu výkonu rozdeleného do jednotlivých zón. Presná cena bude stanovená po konzultácii s klientom, konzultácia je zdarma. Základná cena zahŕňa dve sedenia – prvé sedenie „de novo“ a druhé sedenie (tzv. prvú korekciu). Tretie sedenie (druhá korekcia) nie sú vždy potrebné, avšak v prípade jeho potreby účtujeme len cenu za materiál. 

 ZÓNACena zahŕňa
1. a 2. sedenie (korekciu)
3. sedenie (korekcia) do 3 mesiacov / cena za materiál
1400,- €99,- €
1 + 2550,- €99,- €
1 + 2 + 3750,- €99,- €
1 + 2 + 3 + 4900,- €99,- €
1 + 2 + 3 + 4 + 51 100,- €99,- €
1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 61 300,- €99,- €
6 - podľa rozsahuod 400,- €99,- €

 

Cenník je platný pre rok 2019

Helena Malíková - kontakt 0903 420 914
Pro Nails, s.r.o.,
Gorkého 11/5, 909 01  Skalica, email: info@pronails.sk, www.pronails.sk